Verhuur Graafmachines

Verhuur van graafmachines en grondverzetmachines. Bij KVO vindt u de geschikte graafmachine, minigraver of bobcat te huur aan de scherpste prijs. Een ervaren chauffeur wordt eveneens ter uwer beschikking gesteld.

Verhuur van graafmachines en grondverzetmachines

Wenst u een professionele machine te huren voor uw werken? KVO Grondwerken is de referentie voor verhuur van graafmachines en grondverzetmachines allerhande. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u steeds de scherpste prijs bieden wanneer u graafmachines of grondverzetmachines wilt huren. Bij KVO Grondwerken bent u verzekerd van topkwaliteit aan een scherpe prijs!

Onze machines

Bandenkraan

Een bandenkraan is een wendbare veelzijdige graafmachine, inzetbaar bij de zwaarste graafwerken. In het wagenpark van KVO Grondwerken vindt u steeds een kwalitatieve bandenkraan te huur aan de scherpste prijs.

Graafmachine

Een graafmachine huren kan uiteraard ook bij KVO. KVO Grondwerken kan u dankzij zijn jarenlange ervaring steeds de scherpste prijzen bieden als u een graafmachine wilt huren.

Rupskraan

Een rupskraan is een supercompacte machine met een hoge hydraulische opbrengst. Bij KVO Grondwerken kan u steeds een kwalitatieve rupskraan huren aan de scherpste prijs.

Minigraver

Een minigraver huren doet u in Kontich, bij KVO Grondwerken. In ons uitgebreide wagenpark hebben we voor elke klus een geschikte minigraver te huur aan een scherpe prijs.

Vrachtwagen

Wanneer u een uitzonderlijk grote levering heeft of een eenmalig transport wilt organiseren, bent u bij KVO Grondwerken aan het juiste adres om een vrachtwagen te huren. Wij bieden zowel vrachtwagens in gesloten als in open uitvoering aan voor verhuur.

Containerwagen

Een containerwagen is speciaal ingericht voor het transport van losse containers. Bij KVO Grondwerken kan u steeds een containerwagen huren aan een scherpe prijs.

Oplegger 6×6

Een oplegger in formaat 6×6 is uiterst geschikt voor het vervoer van groter afval, zoals bv bouwpuin. KVO Grondwerken garandeert u steeds de scherpste prijs wanneer u een oplegger van dit type wilt huren.

Oplegger 4×2

Een oplegger in formaat 4×2 is uitermate geschikt voor het vervoer van grond, asfalt, e.d. Bij KVO Grondwerken kan u dit type oplegger huren aan een scherpe prijs.

Bobcat (eventueel zonder chauffeur)

Een bobcat huren doet u bij KVO Grondwerken, in Kontich. Het maakt niet uit welke klus u moet uitvoeren, in ons uitgebreide wagenpark hebben we steeds de juiste bobcat te huur.

Wanneer u beroep op ons doet voor grondwerken, graafwerken, afbraakwerken, opruimingswerken of loonwerken maken wij zelf gebruik van deze machines. U kunt er dus op rekenen dat de machines die KVO Grondwerken te huur aanbiedt perfect onderhouden zijn. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, zal er ook telkens een ervaren chauffeur de machine voor u bedienen. Zo zullen uw werken efficiënt en professioneel verlopen.

Een graafmachine voor verhuur nodig? Contacteer ons!