Over KVO Grondwerken

KVO is een gerenommeerd aannemer, gespecialiseerd in kleine en grote grondwerken, graafwerken en afbraakwerken. Voor containerverhuur of het huren van machines bent u bij KVO te Kontich (Antwerpen) aan het juiste adres.

Over KVO Grondwerken

KVO Grondwerken in Kontich werd 13 jaar geleden opgericht door Kris Van Onckelen. Zijn vader was aannemer en al snel voelde Kris het kriebelen om ook in die sector te gaan werken. Vandaag staat Kris samen met zijn twee vaste werknemers in voor de werken die KVO Grondwerken uitvoert. Het team wordt soms bijgestaan door twee invallers. Omdat Kris zelf mee gaat, kan hij alles superviseren. Zo mag u als klant, particulier of klein bedrijf, ervan uit gaan dat alle kleine of grote grondwerken, graafwerken, afbraakwerken en andere diensten met de grootste expertise worden uitgevoerd.

Onze diensten

U kunt bij KVO Grondwerken terecht voor alle grondwerken en graafwerken. Daarnaast kunt u rekenen op onze diensten wat betreft landbouwgrond en afbraak- en opruimingswerken. Voor containerverhuur of wanneer u een machine wilt huren, bent u bij KVO Grondwerken ook aan het juiste adres. Onze 13 jaar ervaring zorgt ervoor dat u kunt rekenen op professionaliteit. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid wagen- en machinepark. Voor elk werk, groot of klein, hebben wij het juiste materiaal. Vanuit ons hoofdkantoor te Kontich doen we de gehele provincie Antwerpen aan.

Onze troeven

Onze expertise zorgt ervoor dat u kunt rekenen op professionaliteit. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid wagen- en machinepark. Voor elk werk, groot of klein, hebben wij het juiste materiaal.

Ons wagen- en machinepark wordt stipt onderhouden en door de juiste instanties tijdig gekeurd om zo een optimale veiligheid te garanderen tijdens het uitvoeren van de werken.

Met liefde voor het beroep en de nodige vakkennis streven wij er naar om volledig aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Dit zijn zowel particulieren als bedrijven en openbare diensten.

Wij beschikken tevens over de nodige attesten en vergunningen om aan de eisen te voldoen van de wettelijke reglementering.

graafwerken

KVO Grondwerken

Uw specialist voor grondwerken, graafwerken, afbraakwerken, loonwerken en containerverhuur.