Over Algemene Grondwerken

Algemene Grondwerken is een gerenommeerd aannemer, gespecialiseerd in kleine en grote grondwerken, graafwerken en afbraakwerken. Voor containerverhuur of het huren van machines bent u bij Algemene Grondwerken te Antwerpen aan het juiste adres.

Over Algemene Grondwerken

Onze diensten

U kunt bij Algemene Grondwerken terecht voor alle grondwerken en graafwerken. Daarnaast kunt u rekenen op onze diensten wat betreft landbouwgrond en afbraak- en opruimingswerken. Voor containerverhuur of wanneer u een machine wilt huren, bent u bij Algemene Grondwerken ook aan het juiste adres. Onze 13 jaar ervaring zorgt ervoor dat u kunt rekenen op professionaliteit. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid wagen- en machinepark. Voor elk werk, groot of klein, hebben wij het juiste materiaal.

Onze troeven

Onze expertise zorgt ervoor dat u kunt rekenen op professionaliteit. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid wagen- en machinepark. Voor elk werk, groot of klein, hebben wij het juiste materiaal.

Ons wagen- en machinepark wordt stipt onderhouden en door de juiste instanties tijdig gekeurd om zo een optimale veiligheid te garanderen tijdens het uitvoeren van de werken.

Met liefde voor het beroep en de nodige vakkennis streven wij er naar om volledig aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Dit zijn zowel particulieren als bedrijven en openbare diensten.

Wij beschikken tevens over de nodige attesten en vergunningen om aan de eisen te voldoen van de wettelijke reglementering.

Algemene Grondwerken

Uw specialist voor grondwerken, graafwerken, afbraakwerken, loonwerken en containerverhuur.