Loonwerken

Algemene Grondwerken, uw partner voor loonwerken en landbouwwerken. Onze vakmensen komen uw gras maaien, kalk strooien, hooi persen of grachten ruimen met de grootste expertise.

Algemene Grondwerken, uw specialist in loonwerken en landbouwwerken

Ook voor loonwerken en landbouwwerken kunt u terecht bij Algemene Grondwerken. Ons gedreven team zorgt ervoor dat al uw landbouwactiviteiten vlot verlopen. Algemene Grondwerken heeft de nodige ervaring qua loonwerken en landbouwwerken en beschikt bovendien over de vereiste machines om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Vanuit ons filiaal te Kontich sturen we onze ervaren vakmensen de baan op om al uw loonwerken en landbouwwerken tot een goed einde te brengen.

Grote en kleine loonwerken

Graven en/of ruimen van grachten

Dienen de grachten gekuist te worden? Of misschien moet er een nieuwe gracht gegraven worden? Algemene Grondwerken vakmensen komen langs om uw grachten te graven of te ruimen.

Spitten, ploegen en frezen

Algemene Grondwerken heeft de nodige machines in haar machinepark om zelfs zwaardere grond te spitten, ploegen en frezen. Zelfs restgewassen zoals dorsmaïs zullen niet meer zichtbaar zijn.

Gras maaien

Algemene Grondwerken beschikt over het nodige maaimateriaal. Keren en ‘op zwad leggen’ is geen probleem voor ons. Wij maaien ook berm en braakliggende terreinen.

Hooi omkeren, persen en op wallen rijden

Welke maat of gewicht uw om te keren of te persen hooi ook heeft, Algemene Grondwerken pakt het op een professionele manier aan.

Kalk en meststoffen strooien

Algemene Grondwerken werkt zowel met vaste als met vloeibare mest. De injectie van grasland gebeurt met een zelfrijder. Wij gebruiken meststoffen en kalk van het type Amazone 12T.

Contacteer ons voor al uw loonwerken

KVO, specialist voor al uw loonwerken.