Grondwerken

KVO, gerenommeerd aannemer voor grondwerken en grondverzet. Wij kunnen uw tuin of grond nivelleren of bouwrijp maken aan een scherpe prijs.

KVO, uw specialist voor grondwerken

Aannemer KVO voert al uw grondwerken of grondverzet uit met de grootste expertise. Dankzij het hoge opleidingsniveau van onze mensen en de beschikbaarheid van de juiste machines, staat KVO garant voor vakwerk.

Grote en kleine grondwerken

U bent bij KVO Grondwerken steeds aan het juiste adres wanneer u een betrouwbare aannemer zoekt voor grote of kleine grondwerken. Vanuit ons filiaal te Kontich sturen we onze ervaren vakmensen de baan op om al uw grondwerken tot een goed einde te brengen. U kan onze mensen treffen in de gehele provincie Antwerpen.

Wanneer u uw grondwerken laat uitvoeren door een specialist als KVO Grondwerken, bent u steeds verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs.

Grondwerkbedrijf met ervaring

Met 13 jaar ervaring is KVO een grondwerkbedrijf dat alle grondwerken precies en probleemloos afwerkt. Dankzij onze expertise en uitgebreid machinepark zijn wij het juiste grondwerkbedrijf voor elk werk, groot of klein.

Contacteer ons vandaag nog voor een offerte op maat